dimecres, 15 d’abril del 2009

JORNADA DE CLAUSURA DIUMENGE 12 D'ABRIL

El matí ha començat amb la disputa del partit pel 3r i 4t lloc aleví futbol 7, on el combinat format per benjamins i alevins del club s'ha imposat a l'Artà per 5-4, que tot i això ha estat qui ha quedat tercer classificat per mèrits propis. En la final, el Barracar s'ha imposat clarament per 1-8 al Porto Cristo. Seguidament s'han jugat el tercer i quart lloc i la final benjamí futbol 8, amb els resultats de Porto Cristo, 5 - Escolar, 1 i Poblense, 0 - Serverense, 3 respectivament. La final ha estat molt més igualda que el que reflexa el marcador, ja que hi havia molta igualtat entre els 2 equips, que anaren al descans amb el 0-0, però un 3r quart excepcional dels serverins on aconseguiren els 3 gols, va decantar la balança al seu favor.
El campvespre només s'han jugat 3 dels 4 partits que hi havia prevists, ja que recordem que l'equip cadet del Felanitx no s'ha presentat a jugar cap dels 2 dies que li tocava, d'aquest manera, l'Atlètic Manacor acabava automàticament 3r classificat. La final, disputada entre el Porto Cristo i Es Pla, va tenir una part per a cada equip, la primera pels vilafranquers que manaven al marcador al descans amb un contundent 0-4, i la segona dels vermellenc, que reaccionaren tard i l'avantatge fou massa grossa per aconseguir remontar, tot i això el partit acabà amb 2-4.
En la categoria juvenil es van poder veure 2 bons partits, especialment la final. En el prtit pel 3r i 4t lloc el Porto Cristo s'ha imposat amb S'Horta per 4-2. La final, a priori desequyilibrada, no ho va ser i Felanitx i Petra ens oferiren un bon espectacle, digne de la final que jugaven i van deixar un bon sabor de boca als aficionats que miraren el darrer partit, on probablement el resultat més just hagués estat l'empat però que finalment es va endur el Felanitx per 1-2.