dimarts, 31 de març del 2009

CERIMÒNIA D'INAUGURACIÓ DEL TORNEIG

CERIMÒNIA INAUGURAL DEL IV TORNEIG DE PASQUA COMMEMORATIU DEL 40è ANIVERSARI DEL CLUB
Dia 8 d’abril, a partir de les 19’30 hores, es durà a terme en el Camp Municipal de futbol de Porto Cristo l’acte d’inauguració del torneig, que precedirà al partit de futbol entre el Primer equip del Porto Cristo C.F., que milita a Primera Regional, i el primer equip del C.D. Cardassar, que milita a la Regional Preferent (20’45 hores).
En aquest acte inaugural, el club retrà homenatge al diferents president amb que ha comptat l’entitat durant aquests 40 anys, a qui se’ls farà entrega de la insígnia d’or del club. Per altra banda, també s’homenatjarà a les deferents institucions i personalitats que des de sempre han donat suport al nostre club.
Amb aquests actes el club vol donar un merescut reconeixement a tots aquells que han ajudat a fer créixer el nostre club en la seva curta però intensa història, que en la present temporada compleix els 40 anys d’existència.
Esperem que l’assistència de públic estigui a l’alçada de la importància de l’esdeveniment i que el camp presenti una bona entrada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada