dijous, 9 d’abril del 2009

INAUGURAT EL TORNEIG COMMEMORATIU DEL 40è ANIVERSARI


Foto: portocristocf.com
Foto: portocristocf.com


Ahir capvespre, a partir de les 19'30 hores, al Camp de Ses Comes, el nostre club va celebrar el seu 40è Aniversari amb un acte en el aul es va fer entrega de la insígnia d'or al diferents presidenst que ha tingut la nostra entitat en els seus 40 d'existència, així com també va voler homenetjar a una sèrie de entitats i personalitats que han col·lobarat i donat suport al club. L'esmentat acte lamentabelement va comptar amb l'absència de representació per part de l'Ajuntament de Manacor i del Comitè d'Àrbitres de Futbol de les Illes Balears, ela quals també estavne convidats a l'acte.
Vam tenir l'honor de comptar amb la presència del president de la FFIB, D. MIquel Bestard i CAbot, el qual sempre dóna suport al futbol base, i al quan agraïm molt sincerament la seva presència. A més a més, també van assistir a l'acte el president de la Junts de Districte de Porto Cristo, D. Joan Gomila, qui al igual que el president de la FFIB, va dirigir unes paraules al públic present. Finalment, el president del club, Andrés Vecina, va donar per inaugurat el torneig.
Seguidament, es va disputar el prtiti inaugural, entre el C.D. Cardassar de Regional Preferent i el Porto Cristo CF de Primera Regional, allà on el club vermellenc va fer un bon partit, demostrant que manté les aspiracions d'ascens. El partit finalitzà amb empat a 2 gols i se'l va adjudicar el club local per 5-3 a la tanda de penals.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada