dimecres, 15 d’abril del 2009

JORNADA DE DISSABTE 11 D'ABRIL

La jornada de dissabte va començar amb el partit pel 3r i 4t lloc de la categoria aleví futbol 11, que va conclure amb un marcador clar d' Escolar, 1 - Artà, 6. Tot seguit es va jugar la final d'aquesta mateixa categoria, que després d'un bon partit que acabà en empat a 2 es va haver de decidir a la tanda de penals, on l'Olímpic s'imposà per 4-5 al Porto Cristo.
Seguidamnet es jugaren els partits pel 3r i 4t lloc prebenjamí, amb el resultat de Porto Cristo, 0 - Cardassar, 2 i també la final de la categoria, en la qual el Poblense va demostrar altra vegda la seva superioritat i es va imposar per 1-9 al Petra, demostrant un gran nivell tant en els 2 partits que va disputar.
Ja el capvespre, s'han jugat el 3r i 4t lloc i la final de la categoria benjamí futbol 7, on s'han pogut veure dos grans partits molt igualts i disputats que han conclòs amb empat a 4 gols els dos i s'han hagut de decidir a la tanda de penals, on Es Pla s'ha imposat a S'Horta i el Porto Cristo al Barracar.
Han tancat la jornada de dissabte els partits pel 3r i 4t i la final de la categoria infantil, en els quals el Cardassar s'ha imposar per un ajustat 1-2 al S'Horta, mentre que el Porto Cristo ha gunayta la final amb claretat per 6-0 al Serverense.
Per la jornada de demà, diumenge, queden pendents els partits pel 3r i 4t lloc i les finals de la categoria aleví futbol 7, benjamí futbol 8, cadet i juvenil.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada